back back

UI בניחוח אירופאי

אמן דיגיטל מתרחבת ומציעה מעטפת סטודיו עם מעצבים מחו"ל

UI בניחוח אירופאי

כחלק מההתרחבות של אמן דיגיטל בחו”ל, פתחה אמן דיגיטל שלוחה של הסטודיו בפורטוגל, ומציעה ללקוחותיה מעטפת שירותי סטודיו מלאים, החל משירותי  -UX UI ועד ליצירת  DSM לארגונים. כל אלו, בעזרת ארט דירקטורים, מעצבים בכירים ואנשי פיגמה מאסטרס מפורטוגל, ובעלויות נגישות.

הסטודיו יושב במתחם של חברת היעוץ והפיתוח הפורטוגלית HCCM, שנרכשה לאחרונה על ידי קבוצת אמן., ומתמחה בעולמות ה LOW CODE.

Senior designers בישראל – היצע הנמוך, עלויות גבוהות

אחד האתגרים המשמעותיים בפיתוח מוצרים דיגיטליים בישראל מתבטא בקושי בגיוס.

ההיצע הקיים לארט דירקטורים ול- Senior designers בעלי ניסיון בעבודה עם מותגים בינלאומיים אינו גדול.

“הנטייה של חלק גדול מאנשי המקצוע היא לעבוד בחברות מוצר, וכך נוצר קושי אמיתי באיתור וגיוס מעצבים בכירים לפרויקטים”, מסביר מיכאל שטרן, מנהל פיתוח עסקי ומכירות באמן דיגיטל.

מלבד ההיצע הנמוך, העסקתם של ארט דירקטורים ומעצבים בכירים בישראל עלולה להגיע למאות שקלים לשעה, ולהצטבר לעלויות שאינן טריוויאליות עבור חלק מהחברות הישראליות.

פתרון אמיתי בהישג יד

הזרוע החדשה של אמן דיגיטל בפורטוגל מעניקה פתרון מקביל לאתגרים הקיימים.

עם ההתרחבות לפורטוגל, גייסה אמן ארט דירקטורים ו- senior designers בעלי ניסיון עשיר, וכעת היא מציעה לחברות ישראליות מעטפת שירותי סטודיו בעלויות אטרקטיביות.

“היום אנחנו גמישים מתמיד ויכולים להעניק מענה מיידי ללקוחות, להקים צוות ייעודי לפרויקט בזמן קצר, ואף להתגייס לפרויקטים גדולים ומורכבים במהירות”, מספר מיכאל.

ומה לגבי פערי השפה והתרבות?

“באופן לא מפתיע, ה-DNA של הפורטוגלים דומה לזה של הישראלים, ולכן פערי התרבות קטנים מאוד, אם בכלל”, אומר מיכאל.

גם השפה אינה מהווה מכשול. ההתנהלות מול אנשי המקצוע הפורטוגליים מתבצעת מול צוות הפרויקט באמן דיגיטל, שמעביר להם את המסרים, המשימות והפידבק מהלקוח. כך, צוות הפרויקט משמש כחוט מקשר בין הלקוח ואיש המקצוע, והעיצוב שמוגש ללקוח הוא בעברית.

לאחרונה אחד הבנקים הגדולים בישראל התחיל בפיילוט  שכולל צוות UI  בפורטוגל, בניהול מקצועי של הסטודיו בישראל. עד כה הפיילוט הוכיח את עצמו והצוות גדל

לצור DSM למוצר – למה צריך את זה בכלל?

שירות נוסף שמציעה אמן דיגיטל באמצעות הזרוע החדשה בפורטוגל כולל יצירת DSM למוצרים דיגיטליים.

DSM (Design System) היא מערכת של כללים ועקרונות, שקובעים ‘מסגרת’ למוצר הדיגיטלי ומשמשים כקו מנחה למתכנתים ולמעצבים בעבודתם, כל הדרך לפיתוח המוצר האידיאלי.

במה שונה DSM מ- Style Guide?

בעוד סטייל גייד מתייחס לאלמנטים הוויזואליים של המוצר, DSM מתמקד באופן שבו המוצר והתהליכים שבו עובדים ומתנהגים.

בשנים האחרונות יותר ויותר ארגונים מבינים את הערך של יצירת DSM למוצר הדיגיטלי שלהם, והאופן שבו הוא יכול לסייע לצוותים ולהכווין מעצבים ומפתחים בכל יצירה או שינוי של רכיבים במוצר.

“יצירת DSM היא ללא ספק הדרך הטובה ביותר להבטיח עקביות ואחידות בין רכיבי המוצר. בישראל התחום נמצא בחיתוליו. בזכות הפעילות שלנו בפורטוגל גייסנו DSM Masters ואנחנו ממליצים לכל לקוח לשקול בחיוב את האפשרות הזו”, מדגיש מיכאל.


    Let’s have a coffee and talk dgtl





    Message-closem-cropped
    Contact Us
    Let’s talk dgtl